Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Gyurcsány a lumpen prolik Ant
  2008-05-03 17:37:16, szombat
 
  "Én vagyok az úr, a gazság! Érted? De nem teérted!"
2008. Május 03. 12:06

Gyurcsány a lumpen prolik Antikrisztusa

Szekeres Gábor

"Van valami sorsszerű abban, ahogy Gyurcsány megbukott kormányfő lassan szektavezérré züllik. Csak még a szekták önmaguktól növekednek a megbolondult célpiac határáig, addig Gyurcsánynak komoly marketingre van szüksége ahhoz, hogy híveinek számát fenn tudja tartani. " - olvasható a Déli Lap Innét nincs visszaút című írásában, melyet változtatás nélkül teszünk közzé.

Sebaj, a marketinget megoldja a kormány hű lakájmédia, ami természetesen egyetlen őszinte mondatot sem ejtett a május elsejei Vidám Gyurcsány-csütörtökről.

Nesze neked sajtószabadság! Ez legyen az ő bajuk, de van egy mondás: ki bogár után megy, szarba mászik. A lakájmédia ugyanis hamarosan eggyé válik a célpiacával, a Gyurcsány-rendezvényeken randalírozó tökrészeg lumpen porlikkal.


Nem véletlen, hogy a gyurcsányista maffiapolitika honnan szerzi, mely médiumokból importálja a kommunikációs utánpótlásait.

Még néhány Uri Geller típusú pszichopata őrült ,,mester" és az országos méretű mentalista politikai mutatvány-shaw köre bezárul, az elmebeteg gondolatok lefejthetetlenül ráfonódnak a manipulációkon nevelkedett hibbant agyak tekervényeire.

"Mi vagyunk azok, akik leginkább értjük, hogy mit jelent felkelni kora reggel 5 vagy hat órakor, és elindulni dolgozni akár 60-70 ezer forintért, s milyen az, amikor az embernek félnie kell attól, hogy még ez a munkahelye sem a legbiztosabb" - mondta tegnap El' Qúrcsány, a saját kezűleg síbolt, lenyúlt MOTIM Rt mindenható ura az őt ünneplő, örjöngő, bepiált, láthatóan csóringer csőcseléknek az MSZP május elsejei "rendezvényén".

Fletó kijelentése minden józan embernél simán kiveri a biztosítékot, ám van egy gyanúm: ahogy szűkül Gyurcsány-vezér híveinek köre, úgy fanatizálódik és radikalizálódik a maradék. Ki tudja, mire lesznek még képesek!

A sajtószabadság világnapjára a kormánypártiságát és baloldaliságát soha nem cáfoló Eötvös Pál újságíró, a MUOSZ elnöke is felébredt téli álmából és valami olyasmi hagyta el igazságért remegő ajkát, hogy a médiában rendre ütközik két alkotmányos alapjog, a tulajdonhoz és a szólásszabadsághoz való jog - és hozzátette, hogy a magyar médiumok zömében külföldi tulajdonosai itt ,,nem úgy viselkednek, mint a saját hazájukban", ahol a legtöbb esetben felelősségteljesebb és erősebb társadalmi, szakmai ellenállást tanúsító közegben működnek.

Hát, mit mondjak? A baloldali újságírók sem úgy viselkednek idehaza, ahogy saját hazájukban illene, mert feltétel nélkül kiszolgálják globális uraikat és a "baloldali" politikai maffiát. Illetőleg nagyon is eleget tesznek igazi szellemi hazájuk követelményeinek.

Ojjé! Végre Eötvös is rájött, hogy mi a gond, csakhogy ez a felismerés rajta már nem segít.

Nem, mert kis hazánkban annyira összefonódott az országidegen tőke, az országromboló belső hatalommal,a korrupt törvényhozással és törvényalkalmazással és mindezek szolgálatába szegődő, magát baloldalinak hazudó, befolyásos média-emberekkel, tömegmanipulátorokkal, hogy itt már csak egy forradalom fordíthatja meg a totális gazdasági, társadalmi lezüllést, a gyorsuló mozgással rossz irányba száguldó folyamatokat.

Úgy is mondhatnám, nemsokára csak a népítélet lesz az egyetlen igazán megoldást kínáló intézmény, amely a társadalom széles rétegei számára nyújthat elégtételt ahhoz, hogy az átvert, megalázott, nemzeti és hamarosan magánvagyonától is megfosztott, jogaiban megtépázott magyar nép vissza nyerje a jövőbe vetett hitét.

Mert ahhoz, hogy a magyar ember talpon tudjon maradni, társadalmilag, biológiailag és gazdaságilag is képes legyen az utódok (már ha lesznek) jövőjét megalapozó önreprodukcióra, a legfontosabb dolog, amije csak lehet, az a hite. Az önmagába, önerejébe, ügyességébe és hasznosságába vetett hite.

A Gyurcsány-féle manipulátorok most ezt a maradék hitet próbálják elcsenni, "elmanipulálni",vagy ha ez nem megy, akkor lerombolni, sárba taposni.

A diabolikus terv úgy tűnik, működik: az öngondoskodásra és közgondolkodásra képtelen, hitehagyott, csodaváró, saját pénzén leitatott tömeg sorakozik most Gyurcsány mögött.

Mondjuk ki nyíltan: a sátán beszél belőlük, vagy tán ők maguk a sátán!

Azt hiszem, új, szakrális dimenziókba lépett a politikai küzdelem Magyarországon, mert már nem pártharcokról beszélünk, hanem valami egészen másról.

Hiszen itt már a népirtásnál is súlyosabb bűncselekmények folynak a kormány részéről. A népirtást ugyanis kimerítette Horváth Ágnes (bár vannak még tartalékok a rendszerben). Most az agyirtás, a lélekirtás, illetve az agy- és lélekirtás elleni harc következik!

Félelmetes távlatok!

Forrás: delilap.hu
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: lefejthetetlenül, követelményeinek, közgondolkodásra, törvényhozással, öngondoskodásra, magánvagyonától, bűncselekmények, önreprodukcióra, radikalizálódik, sajtószabadság, maffiapolitika, rendezvényeken, baloldaliságát, magyarországon, manipulációkon, országromboló, társadalmilag, hasznosságába, tekervényeire, természetesen, manipulátorok, összefonódott, elmanipulálni, gyurcsányista, pártharcokról, fanatizálódik, kommunikációs, antikrisztusa, szektavezérré, utánpótlásait, országidegen, világnapjára, csőcseléknek, rendezvényén, legfontosabb, szolgálatába, lumpen prolik, szekták önmaguktól, megbolondult célpiac, marketinget megoldja, május elsejei, lakájmédia ugyanis, gyurcsányista maffiapolitika, kommunikációs utánpótlásait, országos méretű, elmebeteg gondolatok, manipulációkon nevelkedett, embernek félnie, saját kezűleg, sajtószabadság világnapjára, médiában rendre, magyar médiumok, Szekeres Gábor, Déli Lap Innét, Vidám Gyurcsány-csütörtökről, MOTIM Rt, Eötvös Pál, Végre Eötvös, Horváth Ágnes,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Amit átélünk,  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Naplemente  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Lábad nyomát megőrzi a föld.  Föld napja április 22  Nagyon furcsa szeretni valakit...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam Krisztina b...  A lelki élet nem arról szól, ....  Föld napja április 22  Őrangyalod, ha vigyáz rád...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 25  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Viharban csak az a fa marad ál...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Búzaszentelés  Pillangó  Szép estét  Őrangyalod, ha vigyáz rád...  A Gömb  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 24  Facebookon kaptam  Zilahy Lajos gondolata  Irgalom és ítélet  S a dalok tanulsága  Facebookon kaptam  A Mester kezének érintése  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 25  Alakot vált...  A Mester kezének érintése  Facebookon kaptam  Ahogy emelkedik a rezgés...  Volt egy...  Muratáj  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jékely Zoltán: Szent György-k...  Pillangó  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Beney Zsuzsa  Facebookon kaptam  Két ember becsülete  William Shakespeare idézet  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Emberként automatikusan értéke...  Facebookon kaptam  A Föld napja  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Beney Zsuzsa - Tavasz  Önmagaddal nem lehetsz elégede...  A hét szűk esztendő  Két ember becsülete  Környezetvédelem  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Az embernek a társa: hiányzik.  Facebookon kaptam  Önmagaddal nem lehetsz elégede...  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Különös!  S a dalok tanulsága  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Tehetségtelen gyerek nincs.  Facebookon kaptam  Palóc Grand Canyon  A Mester kezének érintése  Facebookon kaptam  Ez a jó az alvásban.  Gábor Dénes gondolata  Facebookon kaptam  Két ember becsülete  Facebookon kaptam  Búzaszentelés  Emberként automatikusan értéke...  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
lumpen prolik, szekták önmaguktól, megbolondult célpiac, marketinget megoldja, május elsejei, lakájmédia ugyanis, gyurcsányista maffiapolitika, kommunikációs utánpótlásait, országos méretű, elmebeteg gondolatok, manipulációkon nevelkedett, embernek félnie, saját kezűleg, sajtószabadság világnapjára, médiában rendre, magyar médiumok, saját hazájukban, legtöbb esetben, baloldali újságírók, felismerés rajta, országidegen tőke, országromboló belső, korrupt törvényhozással, forradalom fordíthatja, totális gazdasági, gyorsuló mozgással, népítélet lesz, egyetlen igazán, társadalom széles, jövőbe vetett, magyar ember, legfontosabb dolog, maradék hitet, diabolikus terv, sátán beszél, politikai küzdelem, kormány részéről, népirtást ugyanis, lefejthetetlenül, követelményeinek, közgondolkodásra, törvényhozással, öngondoskodásra, magánvagyonától, bűncselekmények, önreprodukcióra, radikalizálódik, sajtószabadság, maffiapolitika, rendezvényeken, baloldaliságát, magyarországon, manipulációkon, országromboló, társadalmilag, hasznosságába, tekervényeire, természetesen, manipulátorok, összefonódott, elmanipulálni, gyurcsányista, pártharcokról, fanatizálódik, kommunikációs, antikrisztusa, szektavezérré, utánpótlásait, országidegen, világnapjára, csőcseléknek, rendezvényén, legfontosabb, szolgálatába, gazdaságilag, kiszolgálják, csütörtökről, legbiztosabb, megbolondult, biztosítékot, folyamatokat, tulajdonosai, baloldalinak, biológiailag, gyurcsánynak, megtépázott, marketinget, megfosztott, népirtásnál, randalírozó, pszichopata, médiumokból, fordíthatja, nevelkedett, célpiacával, változtatás, ellenállást, marketingre, alkotmányos, tulajdonhoz, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3816
  • e Hét: 18046
  • e Hónap: 29157
  • e Év: 182653
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.